Foto: Jordbruksverket

Leif Denneberg slutar på Jordbruksverket

Leif Denneberg slutar som generaldirektör för Jordbruksverket när hans förordnade går ut 2018. Det meddelade han regeringen och personalen i måndags.

Annons

Den 1 september 2012 tillträdde Leif Denneberg tjänsten som generaldirektör. Till sommaren 2018 slutar han.

– Jag har haft olika roller och olika ansvarsområden på Jordbruksverket och i jordbrukets tjänst i 25 fantastiska och roliga år. När mitt förordnande går ut 2018 står jag vid ett vägval. Jag är nyfiken och känner mig sugen på att göra något annat. Det finns en plan, som inkluderar min familj, om vad jag ska göra sedan, säger Leif Denneberg.

Rekryterar efterträdare

Regeringen har nu tid på sig att rekrytera en efterträdare till posten.

– Vi står inför Brexit och nya och osäkra EU-reformer och det är viktigt att den som ska ta vid kommer in så tidigt som möjligt i processen, säger Leif Denneberg.

Genom att kommentera på Lantbruk.com så godkänner du våra regler.

Regler för kommentarer på webben

På Lantbruk.com erbjuder vi Dig ett forum att uttrycka dina åsikter, där du enkelt gör ditt inlägg tillgängligt för andra debattörer i samma ögonblick som du publicerar det. Det vi förväntar oss av Dig är:

• Att du respekterar andra som kommenterar artiklarna samt personer vi skriver om genom att du avhåller dig från personangrepp, kränkande eller nedlåtande kommentarer, svordomar eller obscena ord, skvaller samt hot.

• Att du håller dig till ämnet

• Att du skriver på svenska, alternativt danska eller norska

• Att du INTE länkar till sidor med pornografiskt, sexistiskt eller rasistiskt innehåll

• Att du INTE uppmanar till brott eller annat som bryter mot svensk lag

• Att du i inlägget INTE gör obehörig publicering av upphovsrättsskyddat material

• Att du helst inte skriver mer än runt 500 tecken.

Inlägg som bryter mot en eller flera av ovanstående förhållningsregler kan vi komma att ta bort.

OBS: Dina inlägg förbehåller vi oss rätten att använda i tidningen Land Lantbruk.
Vi vill gärna ha din hjälp att hitta tveksamma inlägg. Kontakta redaktionen om kommentarer som Du anser är tvivelaktiga genom att ringa Lantbruk på 08-588 365 20.

Övervakning:
Webbkommentarsfunktionen tillhandahålls och övervakas i enlighet med Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112). Det innebär att redaktionen regelbundet läser och vid behov tar bort inlägg som bryter mot denna lag.
Lantbruk.com följer samma pressetiska hållning som den tryckta tidningen. Det innebär att vi kan välja att radera enskilda inlägg, undvika att öppna vissa artiklar för kommentarer eller närhelst stänga av möjligheten till kommentering i de fall inläggen avviker från dessa regler.
Den som gör ett inlägg som strider mot lag kan personligen bli ansvarig för detta. Användare som upprepade gånger missbrukar reglerna kan stängas av.
 

Annons

Webbfrågan

Utomhusarbete innebär extra utsatthet för solens strålning som kan leda till hudcancer. Skyddar du dig mot solen?

Kommentera
Annons

Sponsrade länkar